W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Nadzór Higieny Żywności i Żywienia

Pracownicy Wojewódzkiej Stacji Sanitarno- Epidemiologicznej w Rzeszowie opracowali dla Państwa materiały dotyczące identyfikacji i oceny ryzyka w obszarze nadzoru sanitarnego. Arkusze dzielą się wedle rodzaju obiektu, który znajduje się w danym obszarze nadzoru sanitarnego. Wierzymy, że przygotowane materiały pomogą Państwu przeprowadzić we własnym zakresie samoocenę stanu sanitarno-higienicznego swojego obiektu. Analiza poszczególnych punktów pozwoli Państwu stwierdzić, który obszar nie spełnia określonych przepisami prawa wymogów. Jeżeli taka sytuacja będzie miała miejsce będą Państwo mogli podjąć działania naprawcze we własnym zakresie celem jej eliminacji.

Materiały

OBIEKT​_ŻYWNOŚCIOWY
OBIEKT​_ŻYWNOŚCIOWY.pdf 0.41MB
{"register":{"columns":[]}}