W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Wynik kontroli zamówienia publicznego w ramach projektu nr FERS.01.04-IP.05-0016/23

04.02.2025

W ramach kontroli projektu nr FERS.01.04-IP.05-0016/23 pn. „Przygotowanie i realizacja międzynarodowych badań edukacyjnych w obszarze kompetencji kluczowych” przeprowadzonej u beneficjenta Instytut Badań Edukacyjnych, weryfikacji poddano następujące postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego:

  • 2022/BZP 00376048: postępowanie przeprowadzone w trybie podstawowym zgodnie z zapisami art. 275 pkt 1 ustawy Pzp na: Usługi cateringowe i gastronomiczne na potrzeby spotkań organizowanych przez Instytut Badań Edukacyjnych na terenie m.st. Warszawy w ramach działalności statutowej oraz realizowanych projektów online.

Materiały

Informacja o wyniku kontroli zamówienia publicznego w ramach projektu nr FERS.01.04-IP.05-0016​_23
20250204​_Informacja​_o​_wyniku​_kontroli​_zamówienia​_publicznego​_w​_ramach​_projektu​_nr​_FERS0104-IP05-0016​_23.pdf 0.08MB
Logo Biuletynu Informacji Publicznej
Informacje o publikacji dokumentu
Pierwsza publikacja:
04.02.2025 14:02 Joanna Ekstowicz
Wytwarzający/ Odpowiadający:
Sebastian Patriak
Tytuł Wersja Dane zmiany / publikacji
Wynik kontroli zamówienia publicznego w ramach projektu nr FERS.01.04-IP.05-0016/23 2.0 04.02.2025 14:36 Joanna Ekstowicz
Informacja o wyniku kontroli zamówienia publicznego w ramach projektu nr FERS.01.04-IP.05-0016/23 1.0 04.02.2025 14:02 Joanna Ekstowicz

Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP

{"register":{"columns":[]}}