W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Nr zamówienia: 13/2023/Z dotyczy przeprowadzenia szkoleń dla zespołu projektowego w ramach projektu „System powiadamiania o wprowadzeniu do obrotu żywności prozdrowotnej (SPOŻ)”

Nr zamówienia: 13/2023/Z dotyczy przeprowadzenia szkoleń dla zespołu projektowego w ramach projektu „System powiadamiania o wprowadzeniu do obrotu żywności prozdrowotnej (SPOŻ)” realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Polska Cyfrowa na lata 2014-2020, Oś priorytetowa nr 2 „E-administracja i otwarty rząd”, Działanie nr 2.1 Wysoka dostępność i jakość e-usług publicznych.

Główny Inspektorat Sanitarny zaprasza do złożenia oferty w ramach zakupu dokonywanego zgodnie z art. 2 ust. 1 pkt 1 ustawy z dnia 11 września 2019 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2022 r. poz. 1710).

Oferta winna być złożona na Formularzu oferty stanowiącym Załącznik nr 2 do Zaproszenia do złożenia oferty, do 02 grudnia 2022 r. godz. 1200 za pośrednictwem Platformy zakupowej dostępnej pod adresem https://gis.ezamawiajacy.pl  lub na adres mailowy zamowienia@sanepid.gov.pl .

Niniejsze postępowanie prowadzone jest za pośrednictwem Platformy zakupowej dostępnej pod adresem strony internetowej https://gis.ezamawiajacy.pl zwanej dalej Platformą.

Przed upływem terminu składania ofert Wykonawca może zadawać pytania do treści Zaproszenia do składania oferty za pośrednictwem Platformy używając polecenia „Zadaj pytanie” lub na adres mailowy zamowienia@sanepid.gov.pl . Odpowiedź na pytanie zostanie udzielona do wiadomości publicznej.

Złożenie oferty wymaga zalogowania na Platformie poprzez aplikację Marketplanet OnePlace. Do złożenia oferty wystarczające jest założenie bezpłatnego konta. Instrukcja założenia konta zawarta jest w zakładce „Regulacje i procedury procesu zakupowego”.

UWAGA: Proces akceptacji wniosku rejestracyjnego, w przypadku poprawnie wprowadzonych danych trwa do 24 godzin w dni robocze.

Dodatkowe informacje związane z procesem rejestracji oraz innych aspektów technicznych Platformy można uzyskać codziennie od poniedziałku do piątku (z wyłączeniem dni ustawowo wolnych od pracy) w godzinach od 9:00 do 17:00:

Link do postępowania

Materiały

Zaproszenie do składania ofert
Zaproszenie​_do​_składania​_ofert​_12042023.doc 0.36MB
Projektowane postanowienia umowne cz I Prince
Projektowane​_postanowienia​_umowne​_wraz​_z​_OPZ​_cz​_I​_Prince.doc 0.55MB
Projektowane postanowienia umowne wraz z OPZ cz II Agile
Projektowane​_postanowienia​_umowne​_wraz​_z​_OPZ​_cz​_II​_Agile.doc 0.54MB
Projektowane postanowienia umowne wraz z OPZ cz III Zarządzanie Serwerem Aplikacyjnym
Projektowane​_postanowienia​_umowne​_wraz​_z​_OPZ​_cz​_III​_Zarządzanie​_Serwerem​_Aplikacyjnym.doc 0.54MB
Projektowane postanowienia umowne wraz z OPZ cz IV Bezpieczeństwo informacji
Projektowane​_poistanowienia​_umowne​_wraz​_z​_OPZ​_cz​_IV​_Bezpieczeństwo​_informacji.doc 0.53MB
Projektowane postanowienia umowne wraz z OPZ cz V Testowanie
Projektowane​_postanowienia​_umowne​_wraz​_z​_OPZ​_cz​_V​_Testowanie.doc 0.53MB
Załącznik nr 2 Formularz oferty
Załącznik​_nr​_2​_-​_Formularz​_oferty.docx 0.06MB
Odpowiedzi na pytania
Odpowiedzi​_na​_pytania​_19042023.docx 0.14MB
Logo Biuletynu Informacji Publicznej
Informacje o publikacji dokumentu
Pierwsza publikacja:
12.04.2023 15:42 Agata Kubel-Grabau
Wytwarzający/ Odpowiadający:
Anna Bujalska-Szreder
Tytuł Wersja Dane zmiany / publikacji
Nr zamówienia: 13/2023/Z dotyczy przeprowadzenia szkoleń dla zespołu projektowego w ramach projektu „System powiadamiania o wprowadzeniu do obrotu żywności prozdrowotnej (SPOŻ)” 2.0 19.04.2023 14:40 Agata Kubel-Grabau
Nr zamówienia: 13/2023/Z dotyczy przeprowadzenia szkoleń dla zespołu projektowego w ramach projektu „System powiadamiania o wprowadzeniu do obrotu żywności prozdrowotnej (SPOŻ)” 1.0 12.04.2023 15:42 Agata Kubel-Grabau

Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP

{"register":{"columns":[]}}