W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Filmy wyjaśniające czym zajmuje się Europejski Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności

business technology and innovation as Fintech

Filmy zrealizowane przez EFSA wyjaśniające czym zajmuje się Europejski Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności

Wskaźniki dobrostanu zwierząt

Zanieczyszczenia chemiczne w łańcuchu żywieniowym

Substancje chemiczne w żywności

Gromadzenie danych i ocena narażenia

Centrum Informacyjne EFSA ds.Wniosków

W jaki sposób identyfikuje się powstające zagrożenia

Niezależność w nauce

Wpływ niskiej dawki w ocenie ryzyka substancji chemicznych

Zdrowie roślin

Co to są środki ochrony roślin i jak dostają się do żywności

Substancje hormonalnie czynne

Co to są patogeny odzwierzęce przenoszone przez żywność

Co to są zwierzęta GM

Co to są rośliny GM

Co to są oświadczenia zdrowotne i jak są oceniane

Co to są choroby odzwierzęce przenoszone inną drogą niż przez żywność

Antybiotykooporność

Co to jest Campylobacter

Co to jest Salmonella

Dlaczego pszczoły są zagrożone

Wideo

{"register":{"columns":[]}}