W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Warsztaty dotyczące oceny bezpieczeństwa białek w żywności i paszach

21.10.2025

komputer

Europejski Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności (EFSA) organizuje w dniach 12–13 listopada 2025 r., w godz. 13:30–17:00 warsztaty online dotyczące zagadnień związanych z bezpieczeństwem białek i oceną ryzyka uwzględniającą alternatywne metody i podejścia.

Celem wydarzenia jest podniesienie świadomości oraz określenie zaleceń i potrzeb związanych z oceną bezpieczeństwa białek.  Celem interaktywnych warsztatów jest także poprawa dokładności w  prognozowania, badania in vitro/in vivo w zakresie oceny bezpieczeństwa białek, jak również zagadnienia związane z oceną ryzyka.

Spotkanie jest przeznaczone dla wszystkich zainteresowanych, którzy posiadają wiedzę specjalistyczną w dziedzinie bezpieczeństwa białek. EFSA zapewnia sobie prawo do selekcji otrzymanych zgłoszeń , która ma na celu zapewnienie odpowiedniej reprezentacji różnych dziedzin wiedzy specjalistycznej, jak również grup zainteresowanych stron i równowagę geograficzną. Informacje o przydziale do sesji tematycznych w dniu 13 listopada zostaną przekazane na kilka dni przed warsztatami wraz z linkami umożliwiającymi udział w wydarzeniu.

Udział w warsztatach jest bezpłatny.

Opublikowano już agendę spotkania.

Termin rejestracji upływa 7 listopada 2025 r. o godz. 12:00 (CEST).

{"register":{"columns":[]}}