W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Podsumowanie pikniku kulinarnego "Zdrowe polskie ryby"

Dzisiaj przed siedzibą Ministerstwa Gospodarki Morskiej i Żeglugi Śródlądowej odbył się piknik kulinarny pod nazwą „Zdrowe polskie ryby”. Przybyli na wydarzenie goście brali czynny udział w przeprowadzanych konkursach, z chęcią też degustowali serwowane przez Mistrza kuchni potrawy rybne, które były przyrządzane na oczach widzów. Największą atrakcją dla dzieci okazała się wspólne tworzona makieta z morskimi stworzeniami. Dorośli uczestniczy z chęcią nucili szanty podczas zespołu szantowego „Kliper”.

Organizatorem pikniku było Ministerstwo Gospodarki Morskiej i Żeglugi Śródlądowej oraz Departament Rybołówstwa tego resortu realizujący Program Operacyjny „Rybactwo i Morze”.

Biuro Prasowe MGMiŻŚ

Zdjęcia (2)

Informacje o publikacji dokumentu
Ostatnia modyfikacja:
28.12.2017 12:11 Dominika Waligórska
Pierwsza publikacja:
25.01.2018 18:04 Joanna Lis-Drużyńska
{"register":{"columns":[]}}