Komunikaty i ostrzeżenia
-
07.12.2020Zmiany godzin otwarcia Punktu Przyjmowania PróbekSzanowni Klienci Informujemy, iż od dnia 7.12.2020 r. zmieniamy godziny pracy Punktu Przyjmowania Próbek i Wydawania Wyników PSSE w Toruniu. (ul. Kopernika 9 wejście B)
-
30.09.2020Ostrzeżenie publiczne dotyczące żywności: Wykrycie Listeria monocytogenes w jednej partii produktu pn. Łosoś wędzony na zimno sałatkowy, 200 g
-
28.09.2020Ostrzeżenie publiczne dotyczące żywności Wykrycie Salmonella z gr. O7 w mięsie z indyka na kotlety
-
28.09.2020Ostrzeżenie publiczne dotyczące żywności: wykrycie obecności bakterii Listeria monocytogenes w partii produktu pn. Filet śledziowy a’la matias
-
01.09.2020AWARIA UKŁADU PRZESYŁOWEGO ŚCIEKÓW CZAJKA NA TERENIE M. ST. WARSZAWY
-
Raport zakażeń koronawirusem (SARS-CoV-2)
-
Informacje dla prowadzących produkcję pierwotną oraz sprzedaż bezpośrednią żywności pochodzenia roślinnegoPodmioty działające na rynku spożywczym, prowadzące produkcję pierwotną żywności pochodzenia roślinnego obowiązane są złożyć wniosek o wpis do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej.