W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Lubuski etap konkursu kulinarnego "Bitwa Regionów" 2025

18.06.2025

Dyrektor na stoisku_slider

Gołąbki w kiszonej kapuście przygotowane przez Koło Gospodyń Wiejskich z Murzynowa wygrały pierwsze starcie kulinarne podczas konkursu kulinarnego "Bitwa Regionów" 14 czerwca br. w Radoszynie. Drugie miejsce zajęło KGW Kaława z czerniną, na trzecim miejscu wyróżniono kurczaka przyrządzonego przez KGW Bròjce. Jury miało trudny wybór, bo wszystkie potrawy były smaczne, pięknie podane, a Koła pięknie o nich opowiadały. Lubuski Oddział Regionalny ARiMR reprezentował Przemysław Osiński - Dyrektor Lubuski OR ARiMR wraz z kierownikami Biur Powiatowych- Sylwią Łaźniewską z BP Sulęcin, Rafałem Rodziewiczem z BP Międzyrzecz i Mariusz Klebieko z BP Świebodzin.

Organizatorem konkursu jest Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa.

Zdjęcia (9)

{"register":{"columns":[]}}