W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Aktualny wykaz specjalizacji

Wykaz specjalizacji obowiązujących zgodnie z Instrukcją Głównego Inspektora Jakości Handlowej Artykułów Rolno - Spożywczych w sprawie działań IJHAR-S w zakresie przeprowadzania egzaminów na rzeczoznawców i nadzorowania ich działalności

Lp. Nazwa specjalizacji
1 Mięso i jego przetwory
2 Klasyfikacja tusz wieprzowych w systemie EUROP
3 Klasyfikacja tusz wołowych w systemie EUROP
3a Klasyfikacja tusz owczych w systemie EUROP
4 Drób i jego przetwory
4a Jaja i ich przetwory
5 Gęś owsiana
6 Dziczyzna i jej przetwory
7 Ryby i ich przetwory
8 Mleko i jego przetwory
9 Ziarno zbóż, nasiona roślin strączkowych i ich przetwory
10 Nasiona roślin oleistych
11 Oleje i tłuszcze roślinne
11a Tłuszcze zwierzęce
12 Buraki cukrowe i ich przetwory
13 Owoce i warzywa świeże
14 Owoce i warzywa przetworzone
15 Kwiaty cięte i doniczkowe
16 Koncentraty spożywcze
16a Miód i inne produkty pszczele
16b Ziarno kakaowe i jego przetwory
17 Zioła i przyprawy
18 Piwo i surowce browarnicze
19 Wyroby winiarskie
20 Kawa i herbata
21 Chmiel i produkty chmielowe
22 Produkty przemysłu ziemniaczanego
23 Napoje spirytusowe
24 Napoje bezalkoholowe
25 Wyroby garmażeryjne
26 Wyroby piekarskie
27 Wyroby ciastkarskie
28 Wyroby cukiernicze
29 Dodatki spożywcze
Informacje o publikacji dokumentu
Ostatnia modyfikacja:
23.09.2021 08:05 Andrzej Giżyński
Pierwsza publikacja:
23.09.2021 08:05 Andrzej Giżyński
{"register":{"columns":[]}}