Wiadomości
-
21.03.2023Konkurs „Polskie produkty to nasza chluba – pokaż co ugotować z nich się uda”
-
21.03.2023Wyniki kontroli IV kwartał 2022r. - jakość handlowa produktów rybołówstwa
-
21.03.2023Wyniki kontroli IV kwartał 2022r. - jakość handlowa miodu i produktów na bazie miodu
-
21.03.2023Wyniki kontroli IV kwartał 2022r. - jakość handlowa kawy, herbaty, ciast i wyrobów ciastkarskich
-
21.03.2023Wyniki kontroli IV kwartał 2022r. - jakość handlowa przetworów owocowych
-
21.03.2023Wyniki kontroli IV kwartał 2022r. - jakość handlowa oliwy z oliwek
-
21.03.2023Wyniki kontroli IV kwartał 2022r. - jakość handlowa olejów roślinnych
-
21.03.2023Wyniki kontroli IV kwartał 2022r. - jakość handlowa ziemniaków konsumpcyjnych
-
22.02.2023IJHARS nie tylko kontroluje, ale również szkoli producentów żywności
-
17.12.2022Jak wybierać produkty spożywcze podczas zakupów przedświątecznych
-
13.12.2022Spotkanie szkoleniowo – informacyjne ze studentami Wydziału Nauk o Żywności
-
02.12.2022Substancje dodatkowe, aromaty i enzymy w przemyśle mięsnym – szkolenie
-
25.11.2022Udział WIJHARS w Olsztynie w konferencji "Pszczelarstwo w regionie Warmii i Mazur" zorganizowanej przez Samorząd Województwa Warmińsko – Mazurskiego
-
28.10.2022Seminarium pn. "Jakość handlowa mięsa i przetworów mięsnych w zakresie znakowania"
-
17.10.2022UWM w Olsztynie – Inauguracja roku akademickiego 2022/2023
-
17.10.2022Jakość handlowa świeżych owoców i warzyw - szkolenie
-
05.10.2022Seminarium pt. "Jakość handlowa mięsa i przetworów mięsnych w zakresie znakowania"
-
23.05.2022Mur, ale historia Wojska Polskiego
-
15.04.2022Jakość handlowa produktów, po które sięgamy tuż przed Świętami Wielkanocnymi
-
08.04.2022Jakość handlowa artykułów rolno-spożywczych opakowanych w pudełka wprowadzanych do obrotu na zasadzie cateringu