Wiadomości
-
22.03.2024PORADNIK DLA KONSUMENTA - Fakty i mity dotyczące jakości handlowej jaj kurzych
-
21.03.2024„Aktywni Błękitni Witają Wiosnę”
-
21.03.2024Międzynarodowy Dzień Bezpieczeństwa Żywności 2024 – Bądźmy przygotowani na nioczekiwane!
-
14.03.2024Co mówi kod kreskowy na opakowaniu produktu?
-
05.03.2024Szkolenie dla rolników wprowadzającymi do obrotu żywność w ramach Rolniczego Handlu Detalicznego
-
22.02.2024Seminarium pn. „Zasady znakowania żywności w ramach rolniczego handlu detalicznego”
-
10.01.2024Spotkanie ze studentami Wydziału Nauk o Żywności UWM w Olsztynie
-
28.12.20232023r. III kwartał - jakość handlowa dań i deserów oferowanych w parkach rozrywki i ZOO
-
28.12.20232023r. III kwartał - jakość handlowa produktów rybołówstwa
-
28.12.20232023r. III kwartał - jakość handlowa napojów RTD oraz piw smakowych
-
28.12.20232023r. III kwartał - jakość handlowa przetworów owocowych i warzywnych
-
28.12.20232023r. III kwartał - jakość handlowa świeżych owoców i warzyw oraz ziemniaków
-
28.12.20232023r. III kwartał - jakość handlowa napojów bezalkoholowych
-
28.12.20232023r. III kwartał - jakość handlowa lodów
-
19.12.2023Boże Narodzenie 2023
-
15.12.2023Catering Świąteczny – poradnik dla konsumenta
-
14.12.2023INFORMACJA - 2 stycznia 2024 roku dniem wolnym od pracy
-
13.12.2023Nowe wymagania w zakresie etykietowania wina
-
04.12.2023Spotkanie ze studentami Wydziału Nauk o Żywności UWM w Olsztynie
-
04.12.2023Jakość handlowa miodu i zmiany w przepisach