W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Substancje dodatkowe, aromaty i enzymy w przemyśle mięsnym – szkolenie

02.12.2022

Foto 1. Substancje dodatkowe, aromaty i enzymy w przemyśle mięsnym - szkolenie

Pracownicy tut. Inspektoratu brali udział w szkoleniu pn. Substancje dodatkowe, aromaty i enzymy w przemyśle mięsnym podczas, którego omówiono zasady stosowania dozwolonych substancji dodatkowych, aromatów i enzymów w produkcji artykułów rolno-spożywczych ze szczególnym uwzględnieniem przetworów mięsnych oraz prawidłowy sposób informowania konsumentów o ich zastosowaniu. Szkolenie przeprowadziła Pani Joanna Gajda-Wyrębek doświadczony ekspert w zakresie bezpieczeństwa oraz legislacji substancji dodatkowych, aromatów i enzymów.

Zdjęcia (4)

Informacje o publikacji dokumentu
Ostatnia modyfikacja:
02.12.2022 08:46 Andrzej Giżyński
Pierwsza publikacja:
02.12.2022 08:45 Andrzej Giżyński
{"register":{"columns":[]}}