W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Zapytanie ofertowe - obsługa techniczna VIII edycji Ogólnopolskiego Konkursu dla szkół gastronomicznych na najlepszy przepis kulinarny

23.01.2019

wykorzystujący produkty uczestniczące w systemie Chronionych Nazw Pochodzenia (ChNP), Chronionych Oznaczeń Geograficznych (ChOG) oraz Gwarantowanych Tradycyjnych Specjalności (GTS), w oparciu o Projekt Regulaminu, stanowiący załącznik nr 3 do zapytania ofertowego

Materiały

pobierz plik
zapytanie​_ofertowe​_przepis​_kulinarny.pdf 0.57MB
Załączniki
zał​_nr​_3​_do​_zapytania.zip 0.62MB
Logo Biuletynu Informacji Publicznej
Informacje o publikacji dokumentu
Pierwsza publikacja:
23.01.2019 08:10 Sławomir Mucha
Wytwarzający/ Odpowiadający:
Irmina Głuchowska
Tytuł Wersja Dane zmiany / publikacji
Zapytanie ofertowe - obsługa techniczna VIII edycji Ogólnopolskiego Konkursu dla szkół gastronomicznych na najlepszy przepis kulinarny 1.0 23.01.2019 08:10 Sławomir Mucha

Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP

{"register":{"columns":[]}}