Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego nr BDG.zp.23.1.35.2019

Prezentacja i degustacja produktów wysokiej jakości podczas Krajowej Wystawy Bydła Simentalskiego w Rudawce Rymanowskiej

Termin składania ofert: 17.05.2019 r. do godz. 10.30

Termin otwarcia ofert: 17.05.2019 r. o godz. 11.00

pdf ogłoszenie o zamówieniu

0.26MB

pdf SIWZ

0.56MB

docx załączniki nr 2-8 do SIWZ

0.04MB

pdf zbiorcze_zestawienie_ofert_35_19

0.26MB

Article List

Metrics

Informacje o publikacji dokumentu
Opublikowano: 10.05.2019 10:27
Osoba publikująca: Anna Wierzchowska
Zmodyfikowano: 17.05.2019 11:32
Osoba modyfikująca: Anna Wierzchowska
Wytwarzający/ Odpowiadający: Anna Wierzchowska
Tytuł Wersja Data zmiany/utworzenia Osoba modyfikująca Osoba Publikująca
Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego nr BDG.zp.23.1.35.2019 1.0 10.05.2019 10:27 Anna Wierzchowska Anna Wierzchowska
Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego nr BDG.zp.23.1.35.2019 1.1 17.05.2019 11:32 Anna Wierzchowska Anna Wierzchowska

Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP