W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Publikacje

    

Materiały

Smaki tradycji. Przepisy kulinarne młodych kucharzy
Smaki​_tradycji​_przepisy​_kulinarne.pdf 6.61MB
Do pobrania
Regionalnie,​_oryginalnie,​_pysznie!.pdf 5.39MB
Najlepsze przepisy Ogólnopolskiego konkursu kulinarnego dla szkół gastronomicznych
Przyprawione​_młodością​_i​_tradycją.pdf 2.36MB
Do pobrania
Regional​_and​_Traditional​_Flavours.pdf 5.98MB
Najlepsze przepisy Ogólnopolskiego konkursu kulinarnego dla szkół gastronomicznych
Aromaty​_tradycji.pdf 5.85MB
Dziedzictwo smaku - najlepsze przepisy ogólnopolskiego konkursu kulinarnego dla szkół gastronomicznych
MRiRW​_II​_edycja​_net.pdf 4.10MB
Apetyt na tradycję - najlepsze przepisy ogólnopolskiego konkursu kulinarnego dla szkół gastronomicznych
MRiRW​_I​_edycja​_net.pdf 4.13MB
Tradycja w ujęciu młodych, czyli 50 najlepszych przepisów
Tradycja​_w​_ujęciu​_młodych.pdf 8.25MB
43 wyróżnione przepisy kulinarne – okiem młodych kucharzy
43​_wyróżnione​_przepisy​_kulinarne.pdf 7.06MB
Smaki regionów – 50 przepisów konkursowych z zastosowaniem polskich produktów regionalnych
Smaki​_regionów.pdf 2.88MB
Produkty regionalne i tradycyjne – Przepisy kulinarne młodych kucharzy
Przepisy​_kulinarne​_młodych​_kucharzy.pdf 6.36MB
Informacje o publikacji dokumentu
Ostatnia modyfikacja:
26.01.2023 11:36 Iwona Chromiak
Pierwsza publikacja:
21.11.2018 11:27 Iwona Chromiak
{"register":{"columns":[]}}