Powrót

Zapytanie ofertowe

04.04.2025

Obsługa techniczna XIV edycji Ogólnopolskiego Konkursu dla szkół gastronomicznych na najlepszy przepis kulinarny wykorzystujący produkty uczestniczące w systemie Chronionych Nazw Pochodzenia (ChNP), Chronionych Oznaczeń Geograficznych (ChOG) oraz Gwarantowanych Tradycyjnych Specjalności (GTS).

Materiały

Do pobrania
zapytanie​_ofertowe.pdf 0.27MB
Do pobrania
załącznik​_do​_umowy​_-​_Zakres​_rzeczowy​_zlecenia.docx 1.38MB
Do pobrania
załącznik​_nr​_1​_-​_regulamin​_wraz​_z​_załącznikami.rar 1.40MB
Do pobrania
załącznik​_nr​_2​_do​_zapytania​_ofertowego​_-​_Kalkulacja​_kosztów.doc 0.06MB
Do pobrania
Załącznik​_nr​_3​_do​_zapytania​_ofertowego​_-​_oświadczenie​_Wykonawcy.docx 0.02MB
Do pobrania
Załącznik​_nr​_4​_do​_zapytania​_ofertowego​_-​_oświadczenie​_wykonawcy​_o​_braku​_podstaw​_wykluczenia.docx 0.01MB
Do pobrania
załącznik​_nr​_5​_-​_Projekt​_umowy.docx 0.04MB
Logo Biuletynu Informacji Publicznej
Informacje o publikacji dokumentu
Pierwsza publikacja:
04.04.2025 15:24 Iwona Chromiak
Wytwarzający/ Odpowiadający:
Magdalena Kołak
Tytuł Wersja Dane zmiany / publikacji
Zapytanie ofertowe 1.0 04.04.2025 15:24 Iwona Chromiak

Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP

{"register":{"columns":[]}}