W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Zapytanie ofertowe

04.04.2025

Obsługa techniczna XIV edycji Ogólnopolskiego Konkursu dla szkół gastronomicznych na najlepszy przepis kulinarny wykorzystujący produkty uczestniczące w systemie Chronionych Nazw Pochodzenia (ChNP), Chronionych Oznaczeń Geograficznych (ChOG) oraz Gwarantowanych Tradycyjnych Specjalności (GTS).

Materiały

Do pobrania
zapytanie​_ofertowe.pdf 0.27MB
Do pobrania
załącznik​_do​_umowy​_-​_Zakres​_rzeczowy​_zlecenia.docx 1.38MB
Do pobrania
załącznik​_nr​_1​_-​_regulamin​_wraz​_z​_załącznikami.rar 1.40MB
Do pobrania
załącznik​_nr​_2​_do​_zapytania​_ofertowego​_-​_Kalkulacja​_kosztów.doc 0.06MB
Do pobrania
Załącznik​_nr​_3​_do​_zapytania​_ofertowego​_-​_oświadczenie​_Wykonawcy.docx 0.02MB
Do pobrania
Załącznik​_nr​_4​_do​_zapytania​_ofertowego​_-​_oświadczenie​_wykonawcy​_o​_braku​_podstaw​_wykluczenia.docx 0.01MB
Do pobrania
załącznik​_nr​_5​_-​_Projekt​_umowy.docx 0.04MB
Logo Biuletynu Informacji Publicznej
Informacje o publikacji dokumentu
Pierwsza publikacja:
04.04.2025 15:24 Iwona Chromiak
Wytwarzający/ Odpowiadający:
Magdalena Kołak
Tytuł Wersja Dane zmiany / publikacji
Zapytanie ofertowe 1.0 04.04.2025 15:24 Iwona Chromiak

Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP

{"register":{"columns":[]}}