SMAKI JAKOŚCI W WIELKANOCNYM KOSZYKU – czyli czym kierować się przy wyborze produktów nie tylko do święconki
02.04.2025
WIJHARS w Olsztynie przygotował specjalny wielkanocny poradnik pt. „SMAKI JAKOŚCI W WIELKANOCNYM KOSZYKU – czyli czym kierować się przy wyborze produktów nie tylko do święconki”, w którym przedstawiamy praktyczne wskazówki, które pomogą dokonywać świadomych wyborów podczas zakupów i sprawią, że Państwa koszyk będzie wyjątkowy.
Zapraszamy do zapoznania się z treścią poradnika.
Materiały
JAJA – podstawa wielkanocnego koszykaJAJA_–_podstawa_koszyka_wielkanocnego.pdf 5.01MB CHRZAN TARTY – dobry dodatek do wielu potraw
CHRZAN_TARTY_–_dobry_dodatek_do_wielu_potraw.pdf 5.09MB PRZETWORY MIĘSNE – tradycyjny smak świąt
PRZETWORY_MIĘSNE_–_tradycyjny_smak_świąt.pdf 5.07MB PIECZYWO - podstawa wielkanocnego stołu
PIECZYWO_-_podstawa_wielkanocnego_stołu.pdf 5.37MB MAJONEZ - najczęściej kupowany produkt przed Wielkanocą
MAJONEZ_–_najczęściej_kupowany_produkt_przed_Wielkanocą.pdf 3.44MB BABKI I INNE WYPIEKI – słodki akcent Wielkanocy
BABKI_I_INNE_WYPIEKI_–_słodki_akcent_Wielkanocy.pdf 4.35MB
Informacje o publikacji dokumentu
- Ostatnia modyfikacja:
- 02.04.2025 09:16 Andrzej Giżyński
- Pierwsza publikacja:
- 02.04.2025 07:58 Andrzej Giżyński