W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Badania żywności

Dział Laboratoryjny posiada akredytacje na wykonywanie badań zgodnie z wymaganiami normy PN – EN ISO/ IEC 17025:2018-02. Corocznie laboratorium poddawane jest auditowi przez Polskie Centrum Akredytacji.

Wykonywane badania:

  1. Badania żywności (molekularne)
  2. Badania żywności (mikrobiologiczne)
  3. Badania żywności (fizykochemiczne)

Materiały

Zlecenie na badania mikrobiologiczne żywności
zlecenie​_na​_badania​_mikrobiologiczne​_zywnosci​_20240315.docx 0.03MB
Załącznik nr 1 badania mikrobiologiczne żywności
zalacznik​_nr​_1​_badania​_mikrobiologiczne​_zywnosci​_20240229.xls 0.11MB
Załącznik nr 1 PL-02IR-02 LM Pobieranie próbek - wymazy sanitarne
zalacznik​_nr1​_PL-02IR-02​_LM​_pobieranie​_probek-wymazy​_sanitarne​_202101.doc 0.04MB
Zlecenie na badania fizykochemiczne żywności
zlecenie​_na​_badania​_fizykochemiczne​_zywnosci​_20240315.docx 0.04MB
Załącznik nr 1 badania fizykochemiczne żywności
zalacznik​_nr​_1​_badania​_fizykochemiczne​_zywnosci​_20240229.xls 0.09MB
Klauzula RODO dla pomiarów
klauzula​_RODO​_dla​_pomiarow​_20220701.docx 0.02MB
{"register":{"columns":[]}}