Badania żywności
Dział Laboratoryjny posiada akredytacje na wykonywanie badań zgodnie z wymaganiami normy PN – EN ISO/ IEC 17025:2018-02. Corocznie laboratorium poddawane jest auditowi przez Polskie Centrum Akredytacji.
Wykonywane badania:
Materiały
Zlecenie na badania mikrobiologiczne żywnościzlecenie_na_badania_mikrobiologiczne_zywnosci_20240315.docx 0.03MB Załącznik nr 1 badania mikrobiologiczne żywności
zalacznik_nr_1_badania_mikrobiologiczne_zywnosci_20240229.xls 0.11MB Załącznik nr 1 PL-02IR-02 LM Pobieranie próbek - wymazy sanitarne
zalacznik_nr1_PL-02IR-02_LM_pobieranie_probek-wymazy_sanitarne_202101.doc 0.04MB Zlecenie na badania fizykochemiczne żywności
zlecenie_na_badania_fizykochemiczne_zywnosci_20240315.docx 0.04MB Załącznik nr 1 badania fizykochemiczne żywności
zalacznik_nr_1_badania_fizykochemiczne_zywnosci_20240229.xls 0.09MB Klauzula RODO dla pomiarów
klauzula_RODO_dla_pomiarow_20220701.docx 0.02MB