Badania żywności (fizykochemiczne)
Furan w produktach spożywczych *
Jodek potasu / jodan potasu w soli *
Liczba kwasowa i kwasowość w olejach, tłuszczach zwierzęcych i roślinnych *
Makroskopowe badania na obecność szkła i innych zanieczyszczeń
Makroskopowe badania sanitarne
Metale ciężkie w produktach spożywczych *
Metale (składniki mineralne) w produktach spożywczych *
Mikotoksyny i alkaloidy w produktach spożywczych *
Organoleptyczne badanie produktów spożywczych
Wartość energetyczna w produktach spożywczych *
WWA (Wielopierścieniowe Węglowodory Aromatyczne) w produktach spożywczych *
Zawartość tłuszczu w produktach spożywczych *
Zawartość białka w produktach spożywczych *
Zawartość suchej masy i wody w produktach spożywczych *
Zawartość węglowodanów w produktach spożywczych *
Popiół całkowity w produktach spożywczych *
Zawartość związków polarnych w olejach i tłuszczach roślinnych oraz zwierzęcych *
Zawartość pozostałości pestycydów w żywności *
*AKREDYTOWANA