W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

SMAKI JAKOŚCI W WIELKANOCNYM KOSZYKU – czyli czym kierować się przy wyborze produktów nie tylko do święconki

02.04.2025

SMAKI JAKOŚCI W WIELKANOCNYM KOSZYKU – czyli czym kierować się przy wyborze produktów nie tylko do święconki

WIJHARS w Olsztynie przygotował specjalny wielkanocny poradnik pt. „SMAKI JAKOŚCI W WIELKANOCNYM KOSZYKU – czyli czym kierować się przy wyborze produktów nie tylko do święconki”, w którym przedstawiamy praktyczne wskazówki, które pomogą dokonywać świadomych wyborów podczas zakupów i sprawią, że Państwa koszyk będzie wyjątkowy.

Zapraszamy do zapoznania się z treścią poradnika.

Plakat informacyjny zachęcający do zapoznania się z poradnikiem

Materiały

JAJA – podstawa wielkanocnego koszyka
JAJA​_–​_podstawa​_koszyka​_wielkanocnego.pdf 5.01MB
CHRZAN TARTY – dobry dodatek do wielu potraw
CHRZAN​_TARTY​_–​_dobry​_dodatek​_do​_wielu​_potraw.pdf 5.09MB
PRZETWORY MIĘSNE – tradycyjny smak świąt
PRZETWORY​_MIĘSNE​_–​_tradycyjny​_smak​_świąt.pdf 5.07MB
PIECZYWO - podstawa wielkanocnego stołu
PIECZYWO​_-​_podstawa​_wielkanocnego​_stołu.pdf 5.37MB
MAJONEZ - najczęściej kupowany produkt przed Wielkanocą
MAJONEZ​_–​_najczęściej​_kupowany​_produkt​_przed​_Wielkanocą.pdf 3.44MB
BABKI I INNE WYPIEKI – słodki akcent Wielkanocy
BABKI​_I​_INNE​_WYPIEKI​_–​_słodki​_akcent​_Wielkanocy.pdf 4.35MB
Informacje o publikacji dokumentu
Ostatnia modyfikacja:
02.04.2025 09:16 Andrzej Giżyński
Pierwsza publikacja:
02.04.2025 07:58 Andrzej Giżyński
{"register":{"columns":[]}}