W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Informacja o wyniku konkursu na stanowisko adiunkta w Katedrze Mikrobiologii Żywności, Technologii i Chemii Mięsa na Wydziale Nauki o Żywności Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie

11.06.2025

Materiały

Treść informacji
20250611​_wyniki​_konkursu​_na​_BIP​_adiunkt​_z​_podpisem.pdf 0.24MB
Logo Biuletynu Informacji Publicznej
Informacje o publikacji dokumentu
Pierwsza publikacja:
11.06.2025 11:10 Piotr Zieliński
Wytwarzający/ Odpowiadający:
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Tytuł Wersja Dane zmiany / publikacji
Informacja o wyniku konkursu na stanowisko adiunkta w Katedrze Mikrobiologii Żywności, Technologii i Chemii Mięsa na Wydziale Nauki o Żywności Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie 1.0 11.06.2025 11:10 Piotr Zieliński

Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP

{"register":{"columns":[]}}