Informacja o wyniku konkursu na stanowisko adiunkta w Katedrze Mikrobiologii Żywności, Technologii i Chemii Mięsa na Wydziale Nauki o Żywności Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie
11.06.2025
Materiały
Treść informacji20250611_wyniki_konkursu_na_BIP_adiunkt_z_podpisem.pdf 0.24MB
Informacje o publikacji dokumentu
- Pierwsza publikacja:
- 11.06.2025 11:10 Piotr Zieliński
- Wytwarzający/ Odpowiadający:
- Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
| Tytuł | Wersja | Dane zmiany / publikacji |
|---|---|---|
| Informacja o wyniku konkursu na stanowisko adiunkta w Katedrze Mikrobiologii Żywności, Technologii i Chemii Mięsa na Wydziale Nauki o Żywności Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie | 1.0 | 11.06.2025 11:10 Piotr Zieliński |
Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP