Informacja o wyniku konkursu na stanowisko asystenta w Katedrze Mikrobiologii Żywności, Technologii i Chemii Mięsa na Wydziale Nauki o Żywności Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie
14.10.2025
Materiały
Treść informacji20251014_wyniki_konkursu_asystent.pdf 0.22MB
Informacje o publikacji dokumentu
- Pierwsza publikacja:
- 14.10.2025 11:04 Piotr Zieliński
- Wytwarzający/ Odpowiadający:
- Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
| Tytuł | Wersja | Dane zmiany / publikacji |
|---|---|---|
| Informacja o wyniku konkursu na stanowisko asystenta w Katedrze Mikrobiologii Żywności, Technologii i Chemii Mięsa na Wydziale Nauki o Żywności Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie | 2.0 | 14.10.2025 15:00 Piotr Zieliński |
| Informacja o wyniku konkursu na stanowisko asystenta w Katedrze Mikrobiologii Żywności, Technologii i Chemii Mięsa na Wydziale Nauki o Żywności Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie | 1.0 | 14.10.2025 11:04 Piotr Zieliński |
Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP