W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

2.5 - Prowadzenie działań na rzecz zapobiegania zaburzeniom odżywiania o podłożu psychicznym w populacji generalnej oraz populacjach o zwiększonym ryzyku

19.01.2018

31.01.2018 - Sprostowanie dotyczące ogłoszeń o konkursie ofert na realizację zadań z zakresu zdrowia publicznego (część B) na 2018 rok

W części B ogłoszenia (cz. III Warunki realizacji zadania, pkt 4 Wydatki majątkowe, zakup środków trwałych) dokonuje się następującej aktualizacji w stosunku do obowiązujących przepisów:

W związku z ustawą z dnia 27 października 2017 r. o zmianie ustawy o podatku dochodowym od osób fizycznych, ustawy o podatku dochodowym od osób prawnych oraz ustawy o zryczałtowanym podatku dochodowym od niektórych przychodów osiąganych przez osoby fizyczne (Dz. U. poz. 2175), od 1 stycznia 2018 r. został podwyższony limit wartości środków trwałych z 3.500 zł do 10.000 zł. Koszty pozyskania środków trwałych o wartości początkowej wyższej niż 10.000 zł niezbędnych do realizacji zadania mogą zostać uznane za kwalifikowalne, o ile w ofercie zostanie uzasadniona konieczność pozyskania środków trwałych z zastosowaniem najbardziej efektywnej dla danego przypadku metody (zakup, amortyzacja, leasing itp.), uwzględniając przedmiot i cel danego zadania.

Materiały

Ogłoszenie o konkursie - część A
część A NPZ.CO3​_2.5​_2018 zapobieganie zaburzeniom odżywiania.rtf 0.51MB
Ogłoszenie o konkursie - część B
cześć B 19.01.RTF 0.72MB
Logo Biuletynu Informacji Publicznej
Informacje o publikacji dokumentu
Pierwsza publikacja:
13.03.2018 12:10 Rafał Babraj
Wytwarzający/ Odpowiadający:
Rafał Babraj
Tytuł Wersja Dane zmiany / publikacji
2.5 - Prowadzenie działań na rzecz zapobiegania zaburzeniom odżywiania o podłożu psychicznym w populacji generalnej oraz populacjach o zwiększonym ryzyku 1.0 13.03.2018 12:10 Rafał Babraj

Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP

{"register":{"columns":[]}}