W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Kupuj mądrze, jedz smacznie - oscypek (ChNP), redykołka (ChNP), bryndza podhalańska (ChNP)

07.09.2022

Na zdjęciu znajdują się ustawione w rzędzie oscypki, pod którymi na drewnianym blacie znajdują się inne sery górskie.

Oscypek (ChNP) i redykołka (ChNP) to jedne z najpopularniejszych polskich produktów, których nazwy zostały zarejestrowane jako Chronione Nazwy Pochodzenia, Chronione Oznaczenia Geograficzne lub Gwarantowane Tradycyjne Specjalności. Przygotowaliśmy garść praktycznych porad i wskazówek (w materiałach poniżej), które pomogą Państwu dokonać świadomego wyboru i cieszyć się doskonałym smakiem certyfikowanych oscypków (ChNP) oraz pozostałych owczych serów.

Materiały

Kupuj mądrze, jedz smacznie
Kupuj​_mądrze,​_jedz​_smacznie.pdf 0.84MB
{"register":{"columns":[]}}