W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Nowy numer biuletynu "Wiedza i Jakość"

12.10.2022

Serdecznie zapraszamy do lektury kolejnego numeru biuletynu, który dla Państwa przygotowaliśmy.

Na zdjęciu znajdują się jesienne plony. NA środku zdjęcia są różne rodzaje dyń, obok leżą makówki, kłosy zbóż, pomidorki koktajlowe, wysuszone strąki oraz tykwa.

W nowym numerze piszemy między innymi o tym: jaki produkt może być nazywany miodem, co to jest nazwa zwyczajowa, wynikach kontroli dań cateringowych oraz o zasadach znakowania substancji pomocniczych w przetwórstwie.
W sekcji poświęconej współpracy międzynarodowej mogą Państwo przeczytać o: 53. Sesji Komitetu KKŻ FAO/WHO do spraw Pozostałości Pestycydów, aktualnym stanie prac Komitetu do spraw Znakowania Żywności Komisji Kodeksu Żywnościowego oraz o tym czy mięso komórkowe i zamienniki mięsa to przyszłość branży spożywczej?

Mamy nadzieję, że każdy z Państwa znajdzie dla siebie coś ciekawego.

{"register":{"columns":[]}}