W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Trzeci numer biuletynu "Wiedza i Jakość"

24.09.2021

Zachęcamy do lektury nowego numeru biuletynu przygotowanego przez pracowników IJHARS.

Na stole są ułożone warzywa: mała i duża dynia, czosnek, cebula, ziemniaki, buraki, kapusta, granat, dynia piżmowa, mała dynia. W tle przewrócony kosz wiklinowy z którego wypada kilka warzyw leżących na stole. Obok koszyka z prawe strony leży kilka jesiennych liści.

W trzecim numerze piszemy między innymi o tym jakie informacje o daniu muszą znajdować się w lokalu gastronomicznym, przestawiamy krótki przewodnik po prawodawstwie winiarskim w zakresie jakości handlowej wyrobów winiarskich, a także o wyroku TSUE dotyczącym obowiązku znakowania kraju pochodzenia mleka oraz o spotkaniach na arenie międzynarodowej, w których aktywnie uczestniczą pracownicy GIJHARS.

Mamy nadzieję, że każdy z Państwa znajdzie dla siebie coś ciekawego.

{"register":{"columns":[]}}