W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Serwatka

  

Nr CAS: 92129-90-3

Dokument zatwierdzenia

Rozporządzenie wykonawcze Komisji (UE) 2016/560 z dnia 11 kwietnia 2016 r. (DZ. Urz. UE L 96 z dnia 12.4.2016, str. 23)

sprawozdanie z oceny - nieformalne tłumaczenie

SANTE/12354/2015- rev. 1 z dn. 8 marca 2016 r.

Raport przeglądowy dla substancji podstawowej – serwatki sfinalizowany podczas posiedzenia Stałego Komitetu ds. Roślin, Zwierząt, Żywności i Paszy w dniu 8 marca 2016 z myślą o zatwierdzeniu serwatki jako substancji podstawowej zgodnie z Rozporządzeniem (WE) nr 1107/2009

Materiały

pobierz plik
serwatka.pdf 0.57MB
Informacje o publikacji dokumentu
Ostatnia modyfikacja:
09.04.2018 11:34 Sławomir Mucha
Pierwsza publikacja:
09.04.2018 11:34 Sławomir Mucha
{"register":{"columns":[]}}