W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

EIT Food. Nowe trendy a przyszłość żywności

EIT Food. Nowe trendy a przyszłość żywności
2022-04-06 
 

, 

Biuro NCBR w Brukseli - Business & Science Poland (NCBR/BSP) oraz EIT FOOD / Europejski Instytut Innowacji Technologii (EIT) mają przyjemność zaprosić na spotkanie informacyjne online pt.: EIT Food. Nowe trendy a przyszłość żywności które odbędzie się w środę 6 kwietnia 2022 r. w godz.12:30 – 15.00.

EIT_Food

Celem spotkania jest zaprezentowanie programów wspierających innowacyjne rozwiązania w sektorze, w którym konsumenci deklarują przywiązanie do tradycji, a  jednocześnie oczekują bezpieczeństwa, odpowiedzialnych i zrównoważonych praktyk oraz wygody i funkcjonalności produktów i usług. Te pozornie sprzeczne oczekiwania dają się pogodzić dzięki nowatorskim pomysłom z zakresu m.in.: rolnictwa precyzyjnego, wysokoefektywnego przetwórstwa realizującego zasady gospodarki okrężnej, różnicowania źródeł białka, digitalizacji łańcucha dostaw i nowych koncepcji opakowań, czy też monitoringu i zmiany zachowań konsumenckich ograniczających marnotrawstwo żywności.

 

Rejestracja

Materiały

Agenda
EI​_Food​_​_Agenda​_2022​_04​_06.pdf 0.27MB
Zaproszenie
EIT​_Food​_zaproszenie​_2022.pdf 0.25MB
{"register":{"columns":[]}}