W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Nr referencyjny: 16/ZP/19

Usługi hotelarskie i restauracyjne na potrzeby organizacji kontroli kompleksowej wykonywania zadań obronnych w województwie śląskim – III części

Termin składania ofert: 7 maja 2019 r., godz. 11:00

Tryb postępowania: usługa społeczna

Uwaga: dot. załączników w wersji edytowalnej - ryzyko pomyłek wynikających z zastosowania ww. załączników ponosić będzie wyłącznie Wykonawca.

Materiały

ogłoszenie o zamówieniu
16​_ogłoszenie​_o​_zamówieniu.pdf 1.67MB
załączniki nr 1,2 i 3 do ogłoszenia o zamówieniu w wersji edytowalnej
16​_zalaczniki​_nr​_1,2​_i​_3​_do​_ogloszenia.doc 0.25MB
informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty
16​_informacja​_o​_wyborze​_najkorzystniejszej​_oferty.pdf 0.24MB
16​_ informacja o udzieleniu zamówienia
16​_informacja​_o​_udzieleniu​_zamowienia.pdf 0.04MB
Logo Biuletynu Informacji Publicznej
Informacje o publikacji dokumentu
Pierwsza publikacja:
18.04.2019 14:25 Magdalena Czerwińska
Wytwarzający/ Odpowiadający:
Grzegorz Jurowczyk
Tytuł Wersja Dane zmiany / publikacji
Nr referencyjny: 16/ZP/19 1.2 23.05.2019 15:40 Beata Kozerawska
Nr referencyjny: 16/ZP/19 1.1 16.05.2019 12:27 Magdalena Czerwińska
Nr referencyjny: 16/ZP/19 1.0 18.04.2019 14:25 Magdalena Czerwińska

Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP

{"register":{"columns":[]}}