Nr referencyjny: 16/ZP/19

Usługi hotelarskie i restauracyjne na potrzeby organizacji kontroli kompleksowej wykonywania zadań obronnych w województwie śląskim – III części

Termin składania ofert: 7 maja 2019 r., godz. 11:00

Tryb postępowania: usługa społeczna

Uwaga: dot. załączników w wersji edytowalnej - ryzyko pomyłek wynikających z zastosowania ww. załączników ponosić będzie wyłącznie Wykonawca.

pdf ogłoszenie o zamówieniu

1.67MB

doc załączniki nr 1,2 i 3 do ogłoszenia o zamówieniu w wersji edytowalnej

0.25MB

pdf informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty

0.24MB

pdf 16_ informacja o udzieleniu zamówienia

0.04MB

Navigation Menu

Metrics

Informacje o publikacji dokumentu
Opublikowano: 18.04.2019 14:25
Osoba publikująca: Magdalena Czerwińska
Zmodyfikowano: 23.05.2019 15:40
Osoba modyfikująca: Beata Kozerawska
Wytwarzający/ Odpowiadający: Grzegorz Jurowczyk
Tytuł Wersja Data zmiany/utworzenia Osoba modyfikująca Osoba Publikująca
Nr referencyjny: 16/ZP/19 1.0 18.04.2019 14:25 Magdalena Czerwińska Magdalena Czerwińska
Nr referencyjny: 16/ZP/19 1.1 16.05.2019 12:27 Magdalena Czerwińska Magdalena Czerwińska
Nr referencyjny: 16/ZP/19 1.2 23.05.2019 15:40 Beata Kozerawska Magdalena Czerwińska

Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP