W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Nr referencyjny: 30/ZP/19

Usługi hotelarskie i restauracyjne na potrzeby organizacji kontroli kompleksowej wykonywania zadań obronnych w województwie opolskim

Rodzaj  ogłoszenia: Usługi społeczne

Termin składania ofert: 8 sierpnia 2019 r. godzina 11:00

Uwaga: dot. dokumentów w wersji edytowalnej - ryzyko pomyłek wynikających z zastosowania ww. załącznika ponosić będzie wyłącznie Wykonawca.

Materiały

ogłoszenie o zamówieniu
30​_Ogłoszenie​_o​_zamówieniu.pdf 5.02MB
załcznik nr 1 do ogłoszenia w wersji edytowalnej
30​_załączmk​_nr​_1​_-​_edytowalny.doc 0.15MB
informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty
30​_informacja​_o​_wyborze​_najkorzystniejszej​_oferty.pdf 0.32MB
informacja o udzieleniu zamówienia
30​_informacja​_o​_udzieleniu​_zamowienia.pdf 0.28MB
Logo Biuletynu Informacji Publicznej
Informacje o publikacji dokumentu
Pierwsza publikacja:
02.08.2019 14:19 Maciej Kaczmar
Wytwarzający/ Odpowiadający:
Wojciech Sułkowski
Tytuł Wersja Dane zmiany / publikacji
Nr referencyjny: 30/ZP/19 6.0 03.10.2019 14:50 Magdalena Czerwińska
Nr referencyjny: 30/ZP/19 5.0 21.08.2019 14:27 Magdalena Czerwińska
Nr referencyjny: 30/ZP/19 4.0 13.08.2019 11:58 Beata Kozerawska
Nr referencyjny: 30/ZP/19 3.0 08.08.2019 15:23 Maciej Kaczmar
Nr referencyjny: 30/ZP/19 2.0 08.08.2019 15:16 Maciej Kaczmar
Nr referencyjny: 30/ZP/19 1.1 02.08.2019 14:26 Maciej Kaczmar
Nr referencyjny: 30/ZP/19 1.0 02.08.2019 14:19 Maciej Kaczmar

Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP