W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Nr referencyjny: 34/ZP/19

Usługi szkoleniowe, konferencyjne oraz restauracyjne dla projektu szkoleniowego dla członków korpusu służby cywilnej oraz żołnierzy zawodowych, zatrudnionych i pełniących służbę w Ministerstwie Obrony Narodowej

Termin składania ofert: 7 października 2019 r. godzina 11:00

Rodzaj  ogłoszenia: Usługi społeczne

Uwaga: dot. dokumentów w wersji edytowalnej - ryzyko pomyłek wynikających z zastosowania ww. załącznika ponosić będzie wyłącznie Wykonawca.

Materiały

ogłoszenie o zamówieniu
34​_ogloszenie​_o​_zamowieniu.pdf 1.84MB
załącznik nr 1 i 4 do ogłoszenia o zamówieniu w wersji edytowalnej
34​_Zal​_nr​_1​_i​_4​_do​_ogloszenia​_o​_zamowieniu​_w​_wersji​_edytowalnej.doc 0.18MB
informacja z otwarcia ofert
34​_​_Informacja​_z​_otwarcia​_ofert2.pdf 0.26MB
informacja o ocenie w kryterium ocena trenra
34​_Informacja​_o​_ocenie​_w​_kryterium​_ocena​_trenra.pdf 0.34MB
informacja o wyborze oferty najkorzystniejszej
34​_informacja​_o​_wyborze.pdf 0.32MB
informacja o udzieleniu zamówienia
34​_informacja​_o​_udzieleniu​_zamówienia.pdf 0.26MB
Logo Biuletynu Informacji Publicznej
Informacje o publikacji dokumentu
Pierwsza publikacja:
12.09.2019 15:00 Magdalena Czerwińska
Wytwarzający/ Odpowiadający:
Milena Królikowska
Tytuł Wersja Dane zmiany / publikacji
Nr referencyjny: 34/ZP/19 7.0 04.12.2019 12:19 Magdalena Czerwińska
Nr referencyjny: 34/ZP/19 6.0 19.11.2019 11:03 Magdalena Czerwińska
Nr referencyjny: 34/ZP/19 5.0 13.11.2019 16:02 Maciej Kaczmar
Nr referencyjny: 34/ZP/19 4.0 13.11.2019 16:01 Maciej Kaczmar
Nr referencyjny: 34/ZP/19 3.0 08.10.2019 09:31 Magdalena Czerwińska
Nr referencyjny: 34/ZP/19 2.0 07.10.2019 14:47 Magdalena Czerwińska
Nr referencyjny: 34/ZP/19 1.0 12.09.2019 15:00 Magdalena Czerwińska

Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP