Praktyki zawodowe kl. III TŻ - dzień 8
Dzień 8.
Po przerwie kulturowej uczniowie wrócili do obowiązków zawodowych, skupiając się na technikach i metodach podawania dań oraz napojów. Ćwiczyli obsługę gości na sali restauracyjnej, ucząc się zasad eleganckiego serwisu i odpowiedniego zachowania wobec klientów. Wolny czas spędzali spacerując po mieście oraz nad brzegiem morza, korzystając z uroków pięknej pogody i podziwiając niepowtarzalny klimat włoskiego miasta.
Projekt nr 2025-1-PL01-KA121-VET-000306849 dofinansowany przez Unię Europejską
Zdjęcia (30)
Pokaż zdjęcie 1 z galerii.
Pokaż zdjęcie 2 z galerii.
Pokaż zdjęcie 3 z galerii.
Pokaż zdjęcie 4 z galerii.
Pokaż zdjęcie 5 z galerii.
Pokaż zdjęcie 6 z galerii.
Pokaż zdjęcie 7 z galerii.
Pokaż zdjęcie 8 z galerii.
Pokaż zdjęcie 9 z galerii.
Pokaż zdjęcie 10 z galerii.
Pokaż zdjęcie 11 z galerii.
Pokaż zdjęcie 12 z galerii.
Pokaż zdjęcie 13 z galerii.
Pokaż zdjęcie 14 z galerii.
Pokaż zdjęcie 15 z galerii.
Pokaż zdjęcie 16 z galerii.
Pokaż zdjęcie 17 z galerii.
Pokaż zdjęcie 18 z galerii.
Pokaż zdjęcie 19 z galerii.
Pokaż zdjęcie 20 z galerii.
Pokaż zdjęcie 21 z galerii.
Pokaż zdjęcie 22 z galerii.
Pokaż zdjęcie 23 z galerii.
Pokaż zdjęcie 24 z galerii.
Pokaż zdjęcie 25 z galerii.
Pokaż zdjęcie 26 z galerii.
Pokaż zdjęcie 27 z galerii.
Pokaż zdjęcie 28 z galerii.
Pokaż zdjęcie 29 z galerii.
Pokaż zdjęcie 30 z galerii.