Praktyki zawodowe kl. III TŻ - dzień 5
Dzień 5.
Piątego dnia stażu uczniowie samodzielnie planowali organizację stanowiska pracy oraz proces przygotowania potraw. Poznali techniki doprawiania potraw i napojów, rozwijali swoje umiejętności w zakresie planowania i organizacji pracy w kuchni, a także dbania o estetykę podania przygotowanych dań. Dzięki temu doskonalili zarówno swoje kompetencje kulinarne, jak i poczucie estetyki oraz dokładność w wykonywaniu zadań zawodowych.
Projekt nr 2025-1-PL01-KA121-VET-000306849 dofinansowany przez Unię Europejską
Zdjęcia (15)
Pokaż zdjęcie 1 z galerii.
Pokaż zdjęcie 2 z galerii.
Pokaż zdjęcie 3 z galerii.
Pokaż zdjęcie 4 z galerii.
Pokaż zdjęcie 5 z galerii.
Pokaż zdjęcie 6 z galerii.
Pokaż zdjęcie 7 z galerii.
Pokaż zdjęcie 8 z galerii.
Pokaż zdjęcie 9 z galerii.
Pokaż zdjęcie 10 z galerii.
Pokaż zdjęcie 11 z galerii.
Pokaż zdjęcie 12 z galerii.
Pokaż zdjęcie 13 z galerii.
Pokaż zdjęcie 14 z galerii.
Pokaż zdjęcie 15 z galerii.