W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.

Praktyki zawodowe kl. III TŻ - dzień 5

pz3

Dzień 5.

Piątego dnia stażu uczniowie samodzielnie planowali organizację stanowiska pracy oraz proces przygotowania potraw. Poznali techniki doprawiania potraw i napojów, rozwijali swoje umiejętności w zakresie planowania i organizacji pracy w kuchni, a także dbania o estetykę podania przygotowanych dań. Dzięki temu doskonalili zarówno swoje kompetencje kulinarne, jak i poczucie estetyki oraz dokładność w wykonywaniu zadań zawodowych.

Projekt nr 2025-1-PL01-KA121-VET-000306849 dofinansowany przez Unię Europejską

Zdjęcia (15)

{"register":{"columns":[]}}