W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Podprogram 2021

Uwaga! Ważny komunikat!

Ministerstwo Rodziny i Polityki Społecznej informuje, że zestaw artykułów spożywczych przysługujących dla jednego odbiorcy w ramach Programu Operacyjnego Pomoc Żywnościowa 2014-2020 – Podprogram 2021 obejmuje:

•          groszek z marchewką 3,20 kg,

•          koncentrat pomidorowy 1,12 kg,

•          powidła śliwkowe 1,50 kg,

•          makaron jajeczny świderki 4,50 kg,

•          mleko UHT 5 l,

•          szynka drobiowa 1,80 kg,

•          szynka wieprzowa mielona 1,20 kg,

•          filet z makreli w oleju 0,85 kg,

•          cukier biały 1,00 kg,

•          olej rzepakowy 1,00 l.

Materiały

Wytyczne Podprogram 2021
1105​_Wytyczne​_2021.pdf 17.58MB
Załącznik nr 5 [skierowanie - wersja PL-UA]
Załącznik​_5​_PL-UA.DOCX 0.09MB
Załącznik nr 6 [oświadczenie osoby bezdomnej - wersja PL-UA]
Załącznik​_6​_PL-UA.DOCX 0.06MB
Załącznik nr 7 [kwalifikowanie w oparciu o listę przekazywaną do organizacji - wersja PL-UA]
Załącznik​_7​_PL-UA.DOCX 0.07MB
Zmiana Wytycznych z 25.01.2022 [wydłużenie realizacji]
2501-zmiana​_Wytycznych​_IZ​_PP2021.pdf 0.06MB
Zmiana Wytycznych z 13.12.2021 [kryterium dochodowe]
13122021​_Zmiana​_Wytycznych​_[kryterium​_dochodowe].pdf 0.05MB
Załącznik nr 5 Skierowanie [skierowanie tryb zwykły, nowe kryterium od 1.01.2022]
Załącznik​_nr​_5​_v2.docx 0.07MB
Załącznik 5.1. Skierowanie zdalne [nowe kryterium dochodowe od 1.01.2022]
Załącznik​_nr​_51​_v2.docx 0.06MB
Załącznik nr 6 [oświadczenie osoby bezdomnej, nowe kryterium od 1.01.2022]
13122021​_Załącznik​_nr​_6.docx 0.05MB
Załącznik nr 6.1. [oświadczenie pracownika placówki, nowe kryterium od 1.01.2022]
13122021​_Załącznik​_nr​_61.docx 0.05MB
Załącznik nr 7 [lista osób zakwalifikowanych przez OPS, nowe kryterium od 1.02.2022[
13122021​_Załącznik​_nr​_7.docx 0.07MB
Załącznik 7.1. [lista osób zakwalifikowanych zdalnie przez OPS, nowe kryterium od 1.01.2022]
1312​_2021​_Załącznik​_nr​_71.docx 0.06MB
Załącznik 1 - Lista osób zakwalifikowanych
Załącznik​_nr​_1.xls 0.05MB
Załącznik 2 - Ewidencja żywności
Załącznik​_nr​_2.xlsx 0.03MB
Załącznik 3 - Ewidencja posiłków
Załącznik​_nr​_3.docx 0.04MB
Załącznik 3a - Lista odbiorców posiłków
Załącznik​_nr​_3a.docx 0.04MB
Załącznik 4 - Ewidencja wydanej żywności (miesięczna)
Załącznik​_nr​_4.xlsx 0.03MB
Załącznik 5 - Skierowanie (kwalifikacja stacjonarna)
Załącznik​_nr​_5.docx 0.07MB
Załącznik 5.1 - Skierowanie (kwalifikacja zdalna)
Załącznik​_nr​_51.docx 0.06MB
Załącznik 6 - Oświadczenie osoby bezdomnej (kwalifikacja stacjonarna)
Załącznik​_nr​_6.docx 0.05MB
Załącznik 6.1 - Oświadczenie osoby bezdomnej (kwalifikacja zdalna)
Załącznik​_nr​_61.docx 0.05MB
Załącznik 7 - Oświadczenie osoby (kwalifikacja stacjonarna na podstawie listy)
Załącznik​_nr​_7.docx 0.07MB
Załącznik 7.1 - Oświadczenie osoby (kwalifikacja zdalna na podstawie listy)
Załącznik​_nr​_71.docx 0.06MB
Załącznik 8 - Lista uczestników działań towarzyszących
Załącznik​_nr​_8.doc 0.08MB
Załączznik 9 - Zapotrzebowanie na artykuły spożywcze
Załącznik​_nr​_9.docx 0.04MB
Wykaz magazynów do Załącznika 9
Wykaz​_mag​_​_do​_zal​_​_9.xlsx 0.03MB
Załącznik 9a - Zgłoszenie lub zmiana magazynu OPR
Załącznik​_nr​_9a.docx 0.05MB
Załącznik 10 - Zestawienie wskaźników do sprawozdania
Załącznik​_nr​_10.xlsx 0.05MB
Załącznik 11 - Projekt weksla in blanco
Załącznik​_nr​_11.doc 0.07MB
Załącznik 12 - Wniosek o dofinansowanie
Załącznik​_nr​_12.doc 0.39MB
Załącznik 13 - Zasady udzielania zamówień
Załącznik​_nr​_13.docx 0.04MB
Załącznik 14 - Postępowanie w czasie epidemii COVID-19
Załącznik​_14​_Postępowanie​_w​_czasie​_epidemii​_Covid-19.docx 0.18MB
{"register":{"columns":[]}}